Alliedassault

Alliedassault (alliedassault.us/index.php)
-   MoH General Discussion (alliedassault.us/forumdisplay.php?f=7)
-   -   how to make log file, to use for aesta!? (alliedassault.us/showthread.php?t=10829)

SonicSpinner 10-22-2002 05:39 AM

Welll bad news again!!
i tried with this batch file!
---------------------------------------------
@echo off
:TOP
ver|time|find "Current">$temp$.bat
echo set ctime=%%3>current.bat
call $temp$.bat

ver|date|find "Current">$temp$.bat
echo set cdate=%%4>current.bat
del current.bat>nul
del $temp$.bat>nul

echo. >>master.log
echo. >>master.log
echo Logfile appended at %ctime% on %cdate% >>master.log
echo. >>master.log
type qconsole.log >>master.log

start /wait MOHAA_server.exe +set developer 1 +set dedicated 1 +set ui_console 1 +set g_gametype 1 +set sv_maxclients 10 +map dm/mohdm6 +exec server2.cfg +exec rcon.cfg
goto TOP
----------------------------------------------
m comman line is:
C:\Programmer\EAGAME~1\MOHAA\MOHAA.exe +set developer 1 +set dedicated 1 +set qconsole.log +set ui_console 1 +set g_gametype 2 +set sv_maxclients 10 +map dm/mohdm6 +exec server2.cfg +exec rcon.cfg
-------------------------------------------------------------------------------

it generatea a master log. with this :



Logfile appended at on



Logfile appended at on

------------------------------------------------
and a qonsole.log
with no frags!!

daamn! why is it so difficult to make a phreaggin' log file! M16:

SonicSpinner 10-22-2002 05:45 AM

Welll bad news again!!
i tried with this batch file!
---------------------------------------------
@echo off
:TOP
ver|time|find "Current">$temp$.bat
echo set ctime=%%3>current.bat
call $temp$.bat

ver|date|find "Current">$temp$.bat
echo set cdate=%%4>current.bat
del current.bat>nul
del $temp$.bat>nul

echo. >>master.log
echo. >>master.log
echo Logfile appended at %ctime% on %cdate% >>master.log
echo. >>master.log
type qconsole.log >>master.log

start /wait MOHAA_server.exe +set developer 1 +set dedicated 1 +set ui_console 1 +set g_gametype 1 +set sv_maxclients 10 +map dm/mohdm6 +exec server2.cfg +exec rcon.cfg
goto TOP
----------------------------------------------
m comman line is:
C:\Programmer\EAGAME~1\MOHAA\MOHAA.exe +set developer 1 +set dedicated 1 +set qconsole.log +set ui_console 1 +set g_gametype 2 +set sv_maxclients 10 +map dm/mohdm6 +exec server2.cfg +exec rcon.cfg
-------------------------------------------------------------------------------

it generatea a master log. with this :



Logfile appended at on



Logfile appended at on

------------------------------------------------
and a qonsole.log
with no frags!!

daamn! why is it so difficult to make a phreaggin' log file! M16:

Druid 10-22-2002 10:07 AM

Re: hmmmm
 
maybe you had a typo.

did you also have
seta g_log "qconsole.log"
seta logfile 3
seta g_logsync 1
in your server2.cfg

The bad thing about the way you have to do logs on MOHAA, is it logs everything.
I end up with a 30mb log file in just a week.

BTW did you ever change the localization text, for different kill statements to be said in chat. If you did change the kill statements, that would be your problem.

SonicSpinner 10-22-2002 10:21 AM

hi druid. this is how my server2.cfg looks like!
-----------------------------------------------------------------
seta sv_hostname "Danish Foreign Legion[DFL]1.11"
sets Admin "[DFL]SonicSpinner"
seta g_motd "LETSGETREADYTORUMBLE!"
sets URL "www.dfl.dk.tt"
sets Connection "DSL 383/384"

sv_gamespy 1
fraglimit 50
timelimit 25
sv_maplist "dm/mohdm1 dm/mohdm2 dm/mohdm3 dm/mohdm4 dm/mohdm6"
map "dm/mohdm6"
sv_allowDownload 0
sv_maxRate 7000
sv_maxPing 400
sv_fps 20
sv_floodProtect 1
flood_waitdelay 10
flood_persecond 4
flood_msgs 4
sv_gamespy 1
set g_inactiveKick 300
set g_inactiveSpectate 60
set g_teamdamage 0
g_showbullettrace 1
net_noipx 1
net_port 12203
sv_gamespy 1

//Logging
seta g_log "qconsole.log"
seta logfile 3
seta g_logsync 1

rconPassword xxxxxxxxxxxxxxxx
---------------------------------------------------------------------------------
look ok , right??
btw what does the command " fps 20 " do??
what if i delete it?

anyways!
yes I'm running a modified localizaton txt.!? i have donwloaded!
with lots of swears N shit*L*. do u think that is the problem?
if this is the problem, then yould you suggest i delete my "global "foldeR??

peace! eek:

Captain_McCusker 10-22-2002 11:12 AM

[quote=Druid]
Quote:

Originally Posted by "Captain_McCusker":ecbdc
Damn! Y'know, this really pisses me off. I don't have access to set batch files to run on my server and nothing I do seems to create a log file with kill lines in it. And I have this guy promising me a copy of a mod/app that will work no matter what server you're using, but he's yet to mail it to me. I've been waiting for some time now to get this working, but so far NOTHING. mad:


I would bet just about anything you dont have developer +1 on the command line. This is the only reason I know of that would give you a log without the kills.[/quote:ecbdc]

Actually, it's all set up just like you said here and in the other thread. But I still don't get any frag lines. What am I missing?

Druid 10-22-2002 11:42 AM

Quote:

Originally Posted by SonicSpinner
hi druid. this is how my server2.cfg looks like!
-----------------------------------------------------------------
btw what does the command " fps 20 " do??
what if i delete it?
:

fps 20 set the max frames per second the server sends the client.

Sorry SonicSpinner and Captain_McCusker.
I'm officially stumped on what your problem is.
I know the 2 most common problems with log files not having the frag info. Is not having +set developer 1 on the command line. Or having custom kill statements in the localization.txt.
Since these are not your problems, you'll have to wait for someone else to come along and help you out.

SonicSpinner 10-23-2002 03:05 AM

Hi Druid!
Actuaally I havent tested out with deleteing the local.txt yet!

It might be the problem solver! *G*

could u please explain more about

"sv_fps 20 "

coz i didn't really get it!.
why is it that it alows max 20 FPS per client? that ain't good, is it?

Peace! ed:

SpaceMonkey 02-05-2003 10:49 AM

Have repeatedly tryed to make a log file. I am not getting anything at all wrtten into them

// Logs

seta g_log "gamesobj.log"
seta logfile "3"
seta g_logsync "1"

I have +set developer 1 in my start command

but NOTHING is getting written to my log files. mwah:

Bazooka_Joe 02-05-2003 01:19 PM

Quote:

Originally Posted by SpaceMonkey
Have repeatedly tryed to make a log file. I am not getting anything at all wrtten into them

// Logs

seta g_log "gamesobj.log"
seta logfile "3"
seta g_logsync "1"

I have +set developer 1 in my start command

but NOTHING is getting written to my log files. mwah:

Try searching on http://www.mohadmin.com in the Guides section. Read the guide titled Game Chat In Console.

SpaceMonkey 02-20-2003 11:08 AM

I have attempted these options and still nothing. Any other thoughts please.

I too am running 2 dedicated linux versions of MOHAA. And no logfiles are being written. This is what i have

Start File Contains:
+set developer 2 +set logfile 3 &> /path/.mohaa/main/gamestdm.log

Config File Contains:
// Logs

seta g_log "/path/.mohaa/main/gamestdm.log"
seta logfile "3"
seta g_logsync "1"


And no options that i have come across so far have fixed this. If anyone can help... would be most appreciated.

SpaceMonkey 02-26-2003 10:58 AM

OK.. i finally got it to start writing the kills and chat into the log file. But it is still only writing it to the qconsole.log

I am noticing that after i restart the servers each time.. it does create the other log files (i.e. gamestdm.log , gamesobj.log) but it does not write to them. It only writes to the qconsole.log


All times are GMT -6. The time now is 12:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by ScriptzBin
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.
© 1998 - 2007 by Rudedog Productions | All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.