MoH Maps, Mods & Skins Discuss custom maps, skins and mods here. |
 forget all the other threads, i need a scripter......... |
|
|
Senior Member
Posts: 1,366
Join Date: May 2004
Location: I hate HippiesLand
|
forget all the other threads, i need a scripter......... -
08-11-2004, 12:20 AM
to look at my loading F**K**G screen POS files and see what's freakin' wrong with them. five hours i've wasted on this POS. it's a full screen load screen and should freakin work. all i'm getting is a blurry white and gray field. the image is theclinic.tga 768X1024 px. (it shouldn't matter if i don't have a music folder for the ambient .scr)
The .src
[code:9e367]// theclinic
// ARCHITECTURE: PKM
// SCRIPTING: PKM
main:
// set scoreboard messages
setcvar "g_obj_alliedtext1" "The Clinic"
setcvar "g_obj_alliedtext2" ""
setcvar "g_obj_alliedtext3" ""
setcvar "g_obj_axistext1" "The Clinic"
setcvar "g_obj_axistext2" ""
setcvar "g_obj_axistext3" ""
setcvar "g_scoreboardpic" "theclinic"
level waitTill prespawn
//*** Precache Dm Stuff
exec global/DMprecache.scr
level.script = maps/dm/theclinic.scr
exec global/ambient.scr theclinic
level waittill spawn
end.[/code:9e367]
The .shader
[code:9e367]The Clinic
{
nomipmaps
nopicmip
cull none
force32bit
surfaceparm nolightmap
{
map $whiteimage
}
{
clampMap textures/mohmenu/dmloading/theclinic.tga
blendfunc gl_one_minus_src_alpha gl_src_alpha
}
}
[/code:9e367]
The .urc
[code:9e367]menu "dm/theclinic" 640 481 NONE 0
bgcolor 0 0 0 1
borderstyle NONE
bgfill 0 0 0 1
fullscreen 1
//vidmode 3
//fadein 0.5
virtualres 1
postinclude ui/loadingbar.txt
resource
Label
{
name "Default"
rect 0 0 640 481
fgcolor 1.00 1.00 1.00 1.00
bgcolor 1.00 1.00 1.00 0.00
borderstyle "NONE"
shader "theclinic"
}
end.
[/code:9e367]
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 2,701
Join Date: Jan 2004
Location: - XFire - apocalypse416
|

08-11-2004, 12:21 AM
Im am the worst scripter ever. I tried to make it work, but it didnt. Sorry.
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 1,366
Join Date: May 2004
Location: I hate HippiesLand
|

08-11-2004, 12:22 AM
sok.
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 1,277
Join Date: Dec 2003
Location: Was |TAS|Jackson
|

08-11-2004, 02:35 AM
here http://users.1st.net/kimberly/Tutorial/tut.htm
this will help you with everythig
go to the botom and it will have scripting, falow that and yould do fine.
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 1,366
Join Date: May 2004
Location: I hate HippiesLand
|

08-11-2004, 09:48 AM
[quote="R'Jackson'Harris":6ff78]here [url="http://users.1st.net/kimberly/Tutorial/tut.htm"]http://users.1st.net/kimberly/Tutorial/tut.htm[/url]
this will help you with everythig
go to the botom and it will have scripting, falow that and yould do fine.[/quote:6ff78]
i got it working finally by using Manstein's Level design page tut. No clue where my code went wrong but i'm betting it's just the code "freaking out" (sometimes when i'm skinning, something won't work right (usually images) until i do something strange like change the name of an image or file.
Thanks for the help guyz
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 2,701
Join Date: Jan 2004
Location: - XFire - apocalypse416
|

08-11-2004, 10:33 AM
Good to know you got it!
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 1,366
Join Date: May 2004
Location: I hate HippiesLand
|

08-11-2004, 12:00 PM
thanks apoch, there are a lot of good tuts on Manstein's page. I've copied and pasted them to seperate word documents for easy offline access.
[url=http://dynamic5.gamespy.com/~manstein/include.php?path=content/overview.php&catid=15:1057b]Manstein's Page Tuts[/url:1057b]
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 238
Join Date: Sep 2002
Location: Where I wanted to go today
|

08-11-2004, 03:09 PM
You shouldn't have spaces in your shader name, i.e.
[code:5ac77]
The Clinic
{
nomipmaps
nopicmip
cull none
force32bit
surfaceparm nolightmap
{
map $whiteimage
}
{
clampMap textures/mohmenu/dmloading/theclinic.tga
blendfunc gl_one_minus_src_alpha gl_src_alpha
}
}
[/code:5ac77]
should be
[code:5ac77]
theclinic
{
nomipmaps
nopicmip
cull none
force32bit
surfaceparm nolightmap
{
map $whiteimage
}
{
clampMap textures/mohmenu/dmloading/theclinic.tga
blendfunc gl_one_minus_src_alpha gl_src_alpha
}
}
[/code:5ac77]
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 733
Join Date: Feb 2004
|

08-11-2004, 04:57 PM
[quote="jv_map":bb816]You shouldn't have spaces in your shader name, i.e.
[code:bb816]
The Clinic
{
nomipmaps
nopicmip
cull none
force32bit
surfaceparm nolightmap
{
map $whiteimage
}
{
clampMap textures/mohmenu/dmloading/theclinic.tga
blendfunc gl_one_minus_src_alpha gl_src_alpha
}
}
[/code:bb816]
should be
[code:bb816]
theclinic
{
nomipmaps
nopicmip
cull none
force32bit
surfaceparm nolightmap
{
map $whiteimage
}
{
clampMap textures/mohmenu/dmloading/theclinic.tga
blendfunc gl_one_minus_src_alpha gl_src_alpha
}
}
[/code:bb816][/quote:bb816]
i kno this is off topic but JV ur sig is kinda out dated. MW has been release and u sould kno that :P offtopic:
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 2,701
Join Date: Jan 2004
Location: - XFire - apocalypse416
|

08-11-2004, 08:41 PM
lol
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 1,366
Join Date: May 2004
Location: I hate HippiesLand
|

08-12-2004, 01:38 AM
okay next one;
i made a pk3 mod customizing all the dmmoh maps1-7) load screen; it works if you have it in the client mohaa/main but when put into a server mohaa/main, she's a no go. ideas how to make a custom load screen pk3 server sideded ?
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 1,277
Join Date: Dec 2003
Location: Was |TAS|Jackson
|

08-12-2004, 01:51 AM
do you mean you go join a server and it will go noramal?
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 1,366
Join Date: May 2004
Location: I hate HippiesLand
|

08-12-2004, 01:58 AM
what i mean is i had a admin on the =BRP= server upload the pk3 to his server mohaa/main folder, restart the server and the first map that came up (DV) showed it's usual front view shot of the church (the default loadscreen for dmmohaa2. i'm trying to get it to run on the server end so it doesn't become a 'download to use, little client" issue.
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 1,277
Join Date: Dec 2003
Location: Was |TAS|Jackson
|

08-12-2004, 02:14 AM
oh id think it would work. i have no idea. sry
|
|
|
 |
|
|
Senior Member
Posts: 2,701
Join Date: Jan 2004
Location: - XFire - apocalypse416
|

08-12-2004, 08:57 AM
[quote="philadelphia killing mach":e0049]what i mean is i had a admin on the =BRP= server upload the pk3 to his server mohaa/main folder, restart the server and the first map that came up (DV) showed it's usual front view shot of the church (the default loadscreen for dmmohaa2. i'm trying to get it to run on the server end so it doesn't become a 'download to use, little client" issue.[/quote:e0049]
Lets see screeniies!
|
|
|
 |
Posting Rules
|
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is Off
|
|
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by ScriptzBin Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com

© 1998 - 2007 by Rudedog Productions | All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.
|